Αναζήτηση

DERMMATCH ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
PayPal / πιστωτική κάρτα δωρεάν 1-3 ημέρες
Έμβασμα / τραπεζική κατάθεση δωρεάν 1-3 ημέρες

DERMMATCH ΕΥΡΩΠΗ

Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, την Κροατία, Κύπρος, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γιβραλτάρ, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ανδόρα, Ελβετία, Ισπανία.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
PayPal / πιστωτική κάρτα δωρεάν 1-3 ημέρες
Έμβασμα / τραπεζική κατάθεση δωρεάν 1-3 ημέρες

 

Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Μακεδονία, τη Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
PayPal / πιστωτική κάρτα δωρεάν 2 – 7 ημέρες
Έμβασμα / τραπεζική κατάθεση δωρεάν 2 – 7 ημέρες

DERMMATCH ΔΙΕΘΝΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
PayPal / πιστωτική κάρτα + 4€ 3 – 21 ημέρες
Έμβασμα / τραπεζική κατάθεση + 4€ 3 – 21 ημέρες

Εμφάνιση των δεμάτων

Στην DermMatch ΕΥΡΏΠΗ γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες μας η διατήρηση της εχεμύθειας. Όλα τα δέμάτά μας είναι εμπιστευτικά.

Εξασφαλίζουμε πως κανείς δεν θα ξέρει το περιεχόμενο εκτός από εσένα.

Επιστροφές και Αλλαγές

Η προσφορά της μέγιστης ποιότητας και εγγύησης είναι δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ικανοποιημένος με την παραγγελία σου, έχεις ένα διάστημα επτά εργάσιμων ημερών για να την επιστρέψεις, μετρώντας από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σου. (Σύμφωνα με το άρθρο 44 του από 15ης Ιανουαρίου Νόμου 7/1996 περί Λιανικού Εμπορίου όπως τροποποιήθηκε από τον από 19ης Δεκεμβρίου Νόμο 47/2002.) Για την επιστροφή, αρκεί να μας ενημερώσεις, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας και σημειώνοντας το όνομα πελάτη, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τους λόγους της απόσυρσης (μη υποχρεωτικό πεδίο).

Το προϊόν πρέπει να είναι συσκευασμένο ακριβώς όπως παραδόθηκε, δηλαδή ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ. Δεν θα γίνονται επιστροφές σε αντικείμενα που έχουν την αρχική συσκευασία ανοιχτή ή φθαρμένη.

Όλα τα ανακύπτοντα έξοδα που προκαλεί η επιστροφή είναι ευθύνη του πελάτη.

Στην περίπτωση επιστροφής μιας παραγγελίας: Το χρηματικό ποσό που θα λάβεις θα είναι το ποσό της παραγγελίας μείον τα έξοδα αποστολής του προϊόντος και μείον το ποσό που μας χρέωσε το Paypal όταν λάβαμε την πληρωμή σου. (αν πλήρωσες με Paypal).

Οι χρηματικές επιστροφές δεν πραγματοποιούνται μέχρις ότου η DermMatch Ευρώπη παραλάβει το προϊόν που θέλεις να επιστρέψεις.

Επιστροφή στην Κορυφή