Αναζήτηση

Όλες οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε στη συνέχεια αντιστοιχούν στα πραγματικά αποτελέσματα πραγματικών προσώπων μετά τη χρήση DermMatch.

Μαρία Μπένσον.

Η Μαρία χρησιμοποιεί το Καστανό Σκούρο (Dark Brown). Ευχαριστούμε Μαρία.

Γεια σας, με λένε Μαρία και είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα το DermMatch. Μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Χάρη στο DermMatch, πλέον δεν φοβάμαι να βγαίνω έξω και να ζω τη ζωή. Στο παρελθόν με τρόμαζε η ιδέα να αντιμετωπίσω καταστάσεις όπως το κολύμπι στη θάλασσα ή να βρεθώ κάτω από φωτισμό μεγάλης έντασης που αποκαλύπτει τη φαλάκρα μου, ή απλώς να εκτεθώ απευθείας στο φως του ήλιου. Αλλά χάρη στο DermMatch, πλέον δεν με τρομάζουν όλα αυτά, νιώθω ότι μπορώ να τα κάνω χωρίς να ανησυχώ.

Αυτό που πραγματικά με εξέπληξε είναι ο όγκος που προσφέρει στα μαλλιά μου το DermMatch. Εκτός απ’το να δίνει πολύ όγκο, καλύπτει το τριχωτό της κεφαλής κάνοντας απαρατήρητες τις περιοχές με μικρή πυκνότητα. Είχα κάποιες επιφυλάξεις να δοκιμάσω προϊόντα όπως τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης ή άλλες θεραπείες. Μου κατανάλωναν αρκετό χρόνο και τα αποτελέσματα ήταν φτωχά ή μηδενικά. Αντίθετα, το DermMatch λειτουργεί αμέσως. Νιώθω ότι μου έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή χάρη σε αυτό το εκπληκτικό προϊόν. Δοκιμάζω ξανά διαφορετικά χτενίσματα, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και δεν το έκανα εδώ και πολλά χρόνια!

Ευχαριστώ DermMatch!!

Έντσον Καλταμπιάνο.

Ο Έντσον χρησιμοποιεί το DermMatch Καστανό Σκούρο (Dark Brown). Ευχαριστούμε Έντσον!

Έχοντας απογοητευτεί από αεροζόλ και σκόνες, δεν είχα καμία πίστη στα καλλυντικά/διορθωτές μαλλιών. Χωρίς πολλές ελπίδες, έδωσα μια ευκαιρία στο DermMatch και έχω να πω ότι τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μου.

Τα απίστευτα αποτελέσματα έκαναν τους γνωστούς μου να με ρωτούν αν είχα βάλει περούκα! Όταν χρησιμοποιώ το DermMatch μού δίνει την εντύπωση ότι έχω γίνει μερικά χρόνια νεώτερος. Χρησιμοποιώ το DermMatch καθημερινά και δεν παρατηρώ κανενός είδους φαγούρα, ερεθισμό ή τριχόπτωση.

Ράιαν “ο Κομμωτής’.

Ο Ράιαν χρησιμοποιεί DermMatch Καστανό Σκούρο (Dark Brown). Ευχαριστούμε πολύ τον “Κομμωτή”.

Επίτρεψέ μου να σου πω πόση αυτοπεποίθηση μου προσφέρει το DermMatch στην καθημερινότητά μου, ειδικά επειδή είμαι κομμωτής. Έχεις ακούσει κάποια φορά την έκφραση: “Μακριά από φαλακρό κομμωτή και αδύνατο μάγειρα”; Ε λοιπόν, χάρη στο DermMatch οι πελάτες μου δεν νομίζουν ότι το πρώτο σκέλος του ρητού έχει εφαρμογή στην περίπτωσή μου!

Δοκίμασα και άλλα προϊόντα, όπως είναι οι ίνες μαλλιών. Πιστέψτε με, δε συγκρίνονται…. οι ίνες δεν προκαλούν το ίδιο αποτέλεσμα. Κι όχι μόνο αυτό… οι ίνες με έφεραν σε δύσκολη θέση σε σημαντικές περιστάσεις της ζωής μου. Θυμάμαι μια φορά που σε μια εκδήλωση άρχισε να βρέχει και οι σταγόνες που έπεφταν στο κεφάλι μου άρχισαν να δημιουργούν κενά! Η βροχή έπαιρνε τις ίνες από τα μαλλιά μου! Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία με μπόλικη ντροπή, έμεινε με το κεφάλι γεμάτο από κενά…. από τότε που χρησιμοποιώ το DermMatch δεν μου ξανασυνέβη κάτι τέτοιο, καθώς αντέχει στη βροχή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Νταϊάν Κέιπερς.

Η Νταϊάν κέρδισε τον φωτογραφικό μας διαγωνισμό. Συγχαρητήρια Νταϊάν, είσαι υπέροχη.

Δεν μου είναι εύκολο να εκφράσω πόσο μου έχει βελτιώσει τη ζωή το DermMatch.

Προτού γνωρίσω το DermMatch δοκίμασα διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων ένα σπρέι που “βάφει το κεφάλι” και σκόνες που, από ό,τι φαίνεται, σε πολλές περιπτώσεις αποτελούνται από μαλλί (Το συνειδητοποίησα όταν, επειδή μου προκαλούσαν μεγάλη φαγούρα όταν τις φορούσα, άρχισα να το ψάχνω). Κανένα από αυτά τα προϊόντα δεν με ικανοποίησε. Στη συνέχεια, δοκίμασα με ποστίς και περούκες, όμως με ζέσταιναν πολύ και τις ένιωθα βαριές και άβολες.

Τα μαλλιά μου ήταν μακριά και σγουρά και το προβλήμά μου ήταν ότι για πολύ καιρό τα έπιανα κοτσίδα 24 ώρες το 24ωρο. Όταν έφτασα να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει, είχα ήδη χάσει πολλά μαλλιά, κάτι που συνήθως αποκαλούν αλωπεκία λόγω έλξης. Έτσι, όλη μου τη ζωή έμεινα με τα μαλλιά λεπτά και αδύναμα, και με τα χρόνια η κατάσταση χειροτέρευε (είμαι 60 ετών). Σήμερα θα φορούσα περούκα, υποφέροντας από τη ζέστη και τη φαγούρα. Χάρη στο DermMatch δεν τη χρειάζομαι. Τι θα σκεφτόταν ο νέος μου σύζυγος όταν θα αφαιρούσα τα μαλλιά μου κάθε βράδυ; Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι έχω μαλλιά πυκνά με πολύ όγκο, αλλά η μοναδική αιτία είναι το DermMatch. Οφείλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την αίσθηση ότι μπορώ να βγω έξω καθημερινά και να νιώθω “φυσιολογική”, ελκυστική και ελεύθερη ώστε να μπορώ να ξεχνάω την εμφάνισή μου και να μπορώ να εστιάζω στους άλλους ανθρώπους που με περιβάλλουν.

Άλεξ Κερντ.

Ο Άλεξ χρησιμοποιεί το DermMatch Μαύρο (Black). Ευχαριστούμε Άλεξ.

Ευχαριστώ για το προϊόν, ελπίζω ότι και άλλοι άνθρωποι στην ίδια κατάσταση με μένα θα απολαύσουν το DermMatch τόσο όσο κι εγώ. Είναι εύκολο στη χρήση και εύκολο στην απομάκρυνση. Όταν το φορέσεις, δεν θα δεις “τρεξίματα” ακόμη κι αν ιδρώσεις ή βρέξεις το κεφάλι σου. Το DermMatch μού προσφέρει μεγάλη ηρεμία, ξέρω ότι δεν πρόκειται να με πανικοβάλει φεύγοντας με τη βροχή ή τον αέρα.

Από τότε που ήμουν μικρός έχω φαλάκρα λόγω γυροειδούς αλωπεκίας, επιπλέον τα μαλλιά μου πάντα ήταν πολύ λεπτά, κι αυτό με έκανε να νιώθω ντροπή όλη μου τη ζωή.

Χρησιμοποιούσα μαύρο μαρκαδόρο και κάρβουνο προσπαθώντας να καλύψω τη φαλάκρα αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ποτέ καλά. Αργότερα ανακάλυψα το DermMatch και μπόρεσα να ξεχάσω τον μαύρο μαρκαδόρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του DermMatch. Βέβαια, μερικοί φίλοι και γνωστοί πάντα με θυμούνταν φαλακρό και έκαναν αναφορές στην φαλάκρα μου. Αυτό με πονούσε, μου προσέβαλε τα συναισθήματα και αδυνάτιζε την αυτοεκτίμησή μου.

Μακάρι το προϊόν να ήταν διαθέσιμο πριν από 30 χρόνια, θα μπορούσα να ήμουν πολύ ευτυχισμένος αλλά δεν είναι πολύ αργά. Περνάω μια πολύ ωραία φάση και φλερτάρω πιο πολύ από ποτέ. Το DermMatch μού επανέφερε την ευτυχία που είχα χάσει λόγω της φαλάκρας. Αισθάνομαι καλά ψυχολογικά και συνειδητοποιώ ότι ο κόσμος δεν παρατηρεί την φαλάκρα μου μιας και πλέον έχει γίνει αόρατη.

Στιβ Φιτζμόρις.

Ο Στιβ χρησιμοποιεί το DermMatch Μαύρο (Black).

Ουάου! Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες Στιβ.

Είμαι κιθαρίστας σε ένα μουσικό συγκρότημα στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας. Δεν θα μπορούσα να παίζω κάθε βράδυ με την σιγουριά που το κάνω αν δεν ήταν το DermMatch.
Έχω την τύχη να έχω έναν καλό στιλίστα που κάνει θαύματα με το DermMatch στο κεφάλι μου.

Ευχαριστώ DermMatch!

Γιος της Κιμ Έιντζελς.

Ο γιος της Κιμ χρησιμοποιεί DermMatch Καστανό Σκούρο (Dark Brown). Ευχαριστούμε.

Κανένα από τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει δεν κάλυψε τις φαλακρές περιοχές όσο καλά το κάνει το DermMatch.

Είμαι 12 ετών και πριν από τέσσερα χρόνια μου διαγνώστηκε γυροειδής αλωπεκία. Από τότε που μου διαγνώστηκε, έχω δοκιμάσει σπρέι, ίνες, ακόμη και σκιά ματιών για να καλύψω τις φαλακρές περιοχές. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε τίποτα από αυτά.

Στο παρελθόν, απέρριπτα τις προσκλήσεις σε πάρτι σε πισίνες φοβούμενος ότι κάποιος θα παρατηρούσε τα κενά της γυροειδούς αλωπεκίας στο κεφάλι μου. Το DermMatch στην περίπτωσή μου υπήρξε ευλογία. Από τότε που το χρησιμοποιώ μπορώ να κολυμπάω και να πηγαίνω σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς να φοβάμαι ότι κάποιος θα παρατηρήσει πως έχω γυροειδή αλωπεκία.

Κανένα άλλο προϊόν από όσα έχω δοκιμάσει δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στο να κρύβει τα κενά. Φέτος το φθινόπωρο άρχισα να παίζω σε μια ομάδα ράγκμπι. Μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες, παρότι ιδρώνω, όταν βγάζω το κράνος, το DermMatch δεν έχει φύγει! Όχι μόνο αυτό, συνεχίζει να λειτουργεί τέλεια.

Το DermMatch είναι εύκολο να το φορέσεις και εύκολο να το βγάλεις. Ελπίζω η εμπειρία μου να είναι χρήσιμη στους υπόλοιπους, ειδικά στα παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση όπως η δική μου και πιστεύω ότι το DermMatch μπορεί να τα βοηθήσει πολύ.

Μπρουκ Άνταμσον.

Η Μπρουκ χρησιμοποιεί DermMatch Καστανό Σκουρό (Dark Brown). Ευχαριστούμε Μπρουκ!

Για μια γυναίκα τα μαλλιά είναι το παν.

Είμαι 36 ετών, για κακή μου τύχη έχω κληρονομήσει τα γονίδια της γιαγιάς μου με την φαλάκρα. Η απώλεια μαλλιών επιδεινώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αφιέρωνα κάθε μέρα τουλάχιστον μία ώρα για να χτενίζομαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο που έκρυβε λιγάκι την έλλειψη μαλλιών.

Πάντα φοβόμουν να βγω από το σπίτι όταν είχε δυνατό αέρα ή βροχή, γνωρίζοντας ότι αν έβγαινα θα ξεχτενιζόμουν και θα γινόταν ορατή η φαλάκρα μου.

Σε επαγγελματικές συναντήσεις, όλος ο κόσμος κοίταζε το γυμνό κεφάλι μου αντί να ακούει το θέμα της συζήτησης. Αυτή η κατάσταση μου προκαλούσε ανασφάλεια και οργή.

Ανακάλυψα το DermMatch σε ένα φόρουμ, όπου έψαχνα φάρμακα για τη φαλάκρα, κάτι που να έδινε λύση στο πρόβλημα των τριχών μου. Την πρώτη βδομάδα που χρησιμοποίησα το DermMatch, ο σύζυγός μου εξεπλάγη από την αλλαγή στη συμπεριφορά μου. Η αυτοπεποίθησή μου άρχισε να ανακάμπτει, και η προσωπικότητά μου, που ως τότε ήταν υπερβολικά απασχολημένη με το να ανησυχεί για τα μαλλιά, άρχισε ξανά να αναδεικνύεται. Ξαναέγινα ο εαυτός μου!

Οι επαγγελματικές συναντήσεις μετατράπηκαν σε κάτι ευχάριστο γιατί ήξερα πως με κοιτούσαν, αλλά έδιναν προσοχή σε αυτό που έλεγα και όχι στα μαλλιά μου. Το DermMatch χάρισε ελπίδα σε μια νέα γυναίκα που πίστευε πως οι περούκες ήταν το αναπόφευκτο μέλλον. Η ευγνωμοσύνη μου είναι ατελείωτη και θα είμαι μια πελάτισσα υποχρεωμένη για μια ζωή.

Γκλεν Πριτούλα.

Ο Γκλεν χρησιμοποιεί το DermMatch Γκρίζο (Gray).

“Δεν μπορώ να βγω απ’το σπίτι χωρίς το DermMatch. Νιώθω πολύ καλύτερα με το λουκ που έχω μετά τη χρήση. Αυξάνει τον όγκο των μαλλιών”.

Έχω δοκιμάσει λακ και ίνες και το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό, δεν πετυχαίνουν το ίδιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν πιο πολύ στο DermMatch είναι ότι μπορώ και κολυμπάω χωρίς να φεύγει. Ζω σε μια περιοχή κοντά στη θάλασσα.

Πριν από 30 χρόνια έκανα μια μεταμόσχευση μαλλιών αλλά συνεχίζω να έχω μικρή πυκνότητα στα μαλλιά, στο μπροστινό μέρος και στην κορυφή. Έχω χρησιμοποιήσει τα χρώματα Γκρι και Λευκό του DermMatch. Όπως μπορείς να παρατηρήσεις, τα μαλλιά μου έχουν ασπρίσει αλλά έχω ακόμη γκρίζες τρίχες. Χρησιμοποιώ το χρώμα Γκρι και είναι τέλειο. Το Λευκό είναι καθαρό λευκό και θα το χρησιμοποιήσω όταν τα μαλλιά μου χάσουν εντελώς την γκρι απόχρωση.

Τα τελευταία δέκα χρόνια βάφω τα μαλλιά μου καστανό σκούρο. Εδώ και καιρό βλέπω πολλούς διάσημους με μαλλιά ψαρά ή άσπρα (τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Άντερσον Κούπερ του CNN..). Πραγματικά τους πάνε πολύ. Παίρνοντάς τους ως παράδειγμα, σταμάτησα να βάφω τα μαλλιά μου καστανά και λατρεύω το πώς μου πάει το χρώμα Γκρι του DermMatch.

Ριάζ Ομιράλι.

Ο Ριάζ χρησιμοποιεί DermMatch Καστανό Σκούρο (Dark Brown). Ευχαριστούμε Ριάζ.

Συγχαίρω το DermMatch, μου επανέφερε την αυτοπεποίθησή μου. Χάρη στο DermMatch φαίνομαι δέκα χρόνια νεώτερος, σήμερα είμαι 42.

Συνήθως είναι δύσκολο να αντέξεις την απώλεια μαλλιών, ιδιαίτερα αν μείνεις φαλακρός νέος.

Από τότε που έχασα τα μαλλιά μου, πάντα φορούσα καπέλο κάθε φορά που έβγαινα από το σπίτι. Προσπάθησα τα πάντα για να αποφύγω την πτώση (χάπια, υγρά, κρέμες… αλλά δεν λειτούργησε τίποτα).

Αφού έψαξα πολύ στο ίντερνετ ανακάλυψα το DermMatch, μου άρεσε και ήθελα να το δοκιμάσω. Υποτίθεται πως το χρησιμοποιείς όταν έχουν μείνει κάποια μαλλιά, ή σε μικρά κενά, και όχι σε κεφάλια εντελώς φαλακρά όπως το δικό μου, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω. Τελικά κατάφερα ωραία αποτελέσματα, αν και στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσω, συνήθισα γρήγορα.

Εδώ και πέντε χρόνια δουλεύω σε μια αποθήκη. Τα πρώτα τρία χρόνια
φορούσα πάντα ένα καπελάκι και κανείς δεν κατάλαβε πως ήμουν φαλακρός. Τον Οκτώβριο του 2010 άρχισα να χρησιμοποιώ το DermMatch και πήγα στη δουλειά χωρίς το καπέλο μου. Ήταν η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι στην ομάδα μου με είδαν χωρίς καπέλο και απλώς νόμιζαν πως έχω ξυρισμένο το κεφάλι μου. Η δουλειά στην αποθήκη σημαίνει ότι δουλεύεις δίπλα δίπλα με πολύ κόσμο. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει ότι είμαι φαλακρός. Είναι απίστευτο!

Τα τελευταία δύο χρόνια πάνω κάτω που πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα με το DermMatch, πλέον δεν φοράω καπέλο. Νομίζω ότι αν στη δουλειά μου δεν το έχει προσέξει κανείς, ο κόσμος στο δρόμο θα το προσέχει ακόμη λιγότερο.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο DermMatch είναι ότι είναι ανθεκτικό στο νερό. Κάθε βδομάδα πηγαίνω στην πισίνα, εννοείται με το DermMatch στο κεφάλι μου. Είμαι πολύ ήρεμος μιας και το DermMatch δεν φεύγει από το κεφάλι μου με το νερό της πισίνας και πιστεύω μάλιστα ότι φαίνεται πιο φυσικό όταν είμαι με βρεγμένο κεφάλι.

Το κόλπο είναι να μην ξύνεις και να μην τρίβεις το κεφάλι σου με δύναμη όταν είναι βρεγμένο. Μετά την κολύμβηση μπαίνω στη σάουνα και στη συνέχεια κάνω ντους. Όταν κάνω ντους δεν βάζω σαμπουάν, απλώς αφού βγω κάνω δυο ελαφριά σφουγγίσματα με την πετσέτα και η μπροστινή γραμμή των μαλλιών μου παραμένει ανέγγιχτη. Είναι απίστευτο… Ακόμη και στη δουλειά μου όσο και να ιδρώσω το DermMatch δεν φεύγει, και επιπλέον το αποτέλεσμα είναι πολύ πραγματικό.

Πλέον τολμάω και βγαίνω από το σπίτι χωρίς καπέλο, είμαι ξανά πολύ ευτυχισμένος χάρη στο DermMatch.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε να ξαναποκτήσουμε τα μαλλιά μας, όμως κατά βάθος μπορούμε να συμβιβαστούμε με μια καλοσχηματισμένη μπροστινή γραμμή ή με λίγο περισσότερη πυκνότητα. Ξέρουμε ότι το να ξαναποκτήσουμε χαίτη είναι σχεδόν αδύνατο, εκτός κι αν κάνεις μεταμόσχευση τριχών. Αν λειτούργει στην περίπτωσή μου το DermMatch, τότε αν κάποιος έχει κάποια μαλλιά τα αποτελέσματα πρέπει να είναι πολύ ωραία.

Γι’αυτό και εδώ ταιριάζει καλύτερα το “Βγάζω το καπέλο στο DermMatch” το οποίο μου επανέφερε την αυτοπεποίθηση που μου είχε στερήσει η φαλάκρα. Ευχαριστώ DermMatch.

Επιστροφή στην Κορυφή